Son güncelleme: 23 Mayıs 2018


Genel Veri Koruma Yönetmeliği (AVG) kapsamında, aşağıdakilerden haberdar olmanız da önemlidir.

Bize güvendiğinizi biliyoruz. Bu nedenle gizliliğinizi korumanın sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. Bu sayfada, web sitemizi kullanırken hangi bilgileri topladığımızı, neden topladığımızı ve kullanıcı deneyiminizi geliştirmek için nasıl kullandığımızı size bildiririz. Bu şekilde tam olarak nasıl çalıştığımızı anlıyorsunuz.

Bu gizlilik politikası, Body and Gym Shop hizmetleri için geçerlidir. Diğer sitelerin ve kaynakların gizlilik politikasından Body and Gym Shop'un sorumlu olmadığını biliyorsunuz. Bu web sitesini kullanarak gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.

Body and Gym Shop, sitelerinin tüm kullanıcılarının mahremiyetine saygı duyuyor ve sağladığınız kişisel bilgilerin gizlilik içinde ele alınmasını sağlıyor. İşlediğimiz, değişiklik yaptığınız ve bültendeki tüm abonelikten çıkabileceğiniz ve / veya hesabınızdaki aboneliğinizi tamamlayabilmenizin (Hesabınız altında) her zaman tam erişiminizin olması önemlidir. Tüm sorularınız, itirazlarınız, istekleriniz ve / veya ilave bilgiler için istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. privacy@bodyengymshop.nl.

İşlediğimiz veriler

• Adınız ve soyadınız
• telefon numarası
• E-posta adresi
• Adres bilgileri (siparişiniz / hesabınızla belirtilmişse)
• IP adresi
• Konum verileri
• Web sitemizdeki aktiviteniz hakkında bilgi
• İnternet tarayıcı ve cihaz tipi

İşlediğimiz özel ve / veya hassas kişisel veriler
Web sitemiz ve / veya hizmetimiz, 16 yıldan daha genç web sitesi ziyaretçileri hakkında veri toplamayı amaçlamamaktadır. Ebeveynlerinden veya vasisinden izin almadıkça. Ancak, bir ziyaretçinin 16'ten daha eski olup olmadığını her zaman kontrol edemeyiz. Bu nedenle, ebeveynlerin, çocuklarının ebeveyn izni olmadan toplanmalarıyla ilgili verilerini önlemek için çocuklarının çevrimiçi etkinliklerine katılmalarını tavsiye ediyoruz. Bu izin olmadan bir küçük hakkında kişisel bilgi topladığımızdan eminseniz, lütfen bizimle privacy@bodyengymshop.nlElbette bu bilgiyi derhal kaldıracağız.

Kişisel verileri ne amaçla ve hangi temelde işleriz
Body and Gym Shop, kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar için işler:
• Bir ödemeyi işleme
• Siparişinizi gönderme
• Bültenimizi Gönderme
• Hizmetlerimizi gerçekleştirebilmemiz gerekirse veya siparişinizle ilgili ek bir sorunuz varsa sizi arayabilir veya e-posta ile gönderebilmek
• Body and Gym Shop, web sitesini iyileştirmek ve ürün ve hizmet yelpazesini tercihlerinize göre ayarlamak için web sitesindeki davranışınızı analiz eder.
• Body Shop ve Gym Shop, ayrıca vergi beyannamemiz için ihtiyaç duyduğumuz veriler gibi yasal olarak yapmak zorunda olmamız durumunda kişisel verileri işler.

Verileri görüntüleyin, değiştirin veya silin
Kişisel verilerinizi görüntüleme, düzeltme veya silme hakkınız vardır. Ek olarak, veri işleme için onayınızı geri alma ya da Body and Gym Shop tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkınız vardır ve veri aktarımı için hakkınız vardır. Bu, bizden bir bilgisayar dosyasında tuttuğumuz kişisel bilgileri size veya sizin tarafınızdan belirtilen başka bir kuruma göndermemizi talep edebileceğiniz anlamına gelir.

Kişisel verilerinize erişim, düzeltme, silme, veri aktarımı veya kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin onay veya itiraz talebinizi gönderebilirsiniz. privacy@bodyengymshop.nl.

Body and Gym Shop, ulusal veri koruma otoritesi, Hollanda Veri Koruma Otoritesi'ne şikayette bulunma ihtimalinizin bulunduğunu da belirtmek ister. Bu, aşağıdaki link üzerinden mümkündür: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Bizim hizmetlerini kullanın
Hizmetlerimizden birine kayıt olduğunuzda veya bizimle bir web mağazasına sipariş verdiğinizde, sizden kişisel bilgilerinizi vermenizi istiyoruz. Bu veri servisi gerçekleştirmek için kullanılır. Veriler, Body and Gym Shop'un güvenli sunucularında veya Hollanda'daki üçüncü bir tarafın sunucularında saklanır. Bu verileri sahip olduğumuz diğer kişisel verilerle birleştirmeyeceğiz.

Kişisel verileri nasıl koruyoruz
Body and Gym Shop, verilerinizin korunmasını ciddiye alır ve kötüye kullanım, kayıp, yetkisiz erişim, istenmeyen açıklama ve yetkisiz değişiklikleri önlemek için uygun önlemleri alır. Verilerinizin düzgün bir şekilde korunmadığını düşünüyorsanız veya kötüye kullanım belirtileri varsa, lütfen doğrudan iletişim formumuz aracılığıyla veya doğrudan müşteri hizmetleri ile iletişim kurun. privacy@bodyengymshop.nl.

Veri ihlali durumunda ne yaparız?
Bir veri ihlali tespit edildiğinde derhal kapatılır. Bunun için uygun ve hızlı hareket edebilecek bir ekibimiz var. Ayrıca Hollanda Veri Koruma Otoritesine, bulunan (ve kapalı) veri ihlalinden 72 saat sonra bilgi vereceğiz.

Veri paylaşımı
Verilerinizi, işleminizi yapmak veya siparişinizi göndermek için gerekli olmadıkça, istenmeyen veya izniniz olmadan üçüncü şahıslarla asla paylaşmayacağız.
MultiSafePay ve AfterPay'i ödeme işlemleri için kullanırız (sonradan ödeme yaparsınız). Siparişinizi parsel postayla göndermek için PostNL kullanıyoruz. Her durumda, bu gizlilik haklarınızı çok ciddiye alan, AVG'ye uygun gizlilik haklarınızın ve seçeneklerinin farkında olan Hollandalı şirketler ile ilgilidir ve bunlara bağlı kalmaktadır.


İletişim
Bize e-posta veya başka mesajlar gönderdiğinizde, bu mesajları kaydedebiliriz. Bazen sizden durumla ilgili kişisel bilgilerinizi isteriz. Bu, örneğin siparişinizle ilgili olarak sorularınızı işleme koymanızı ve isteklerinize cevap vermeyi mümkün kılar. Veriler, Body and Gym Shop'un güvenli sunucularında veya üçüncü tarafların sunucularında saklanır. Bu verileri sahip olduğumuz diğer kişisel verilerle birleştirmeyeceğiz. Bültenimizden aboneliğinizi iptal edebilirsiniz, istediğiniz zaman hesabınızı silebilir veya talepte bulunabilirsiniz. privacy@bodyengymshop.nl.


Çerezler (Cookies)
Çerez nedir?

Bu web sitesinde çerezleri kullanıyoruz.
Çerez, bu web sitesindeki (ve / veya Flash uygulamalarındaki) sayfalarla birlikte gönderilen ve tarayıcınız tarafından bilgisayarınızın sabit sürücüsünde saklanan basit bir küçük dosyadır.
Burada depolanan bilgiler daha sonra tekrar ziyaret edildiğinde sunucularımıza geri gönderilebilir.

Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlardaki web sayfalarını tanıtmak ("beğenmek") veya paylaşmak ("tweet") için web sitemizde düğmeler bulunur.
Bu düğmeler Facebook veya Twitter'dan gelen kod parçalarıyla çalışır.
Çerezler bu kod kullanılarak yerleştirilir. Bunun üzerinde hiçbir etkimiz yok.
Bu çerezler aracılığıyla işledikleri (kişisel) verilerinizle yaptıklarını okumak için Facebook veya Twitter'ın (düzenli olarak değişebilen) gizlilik bildirimini okuyun.

Topladıkları bilgiler mümkün olduğunca isimsiz yapılır. Bilgi, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sunucularda Twitter, Facebook, Google + ve LinkedIn tarafından transfer edilir ve saklanır. LinkedIn, Twitter, Facebook ve Google+ +, Güvenli Liman ilkelerine bağlı kalıyor ve ABD Ticaret Bakanlığı'nın Güvenli Liman programına bağlı. Bu, herhangi bir kişisel verinin işlenmesi için uygun bir koruma seviyesi olduğu anlamına gelir.


 
Bu web sitesi, Google Inc. tarafından sunulan bir web analiz hizmeti olan Google Analytics'i kullanır. ( "Google"). Google Analytics, web sitesinin kullanımını analiz etmenizi sağlayan çerezleri kullanır. Çerez tarafından bu web sitesini kullanımınız hakkında toplanan bilgiler genellikle ABD’deki bir Google sunucusuna gönderilir ve orada saklanır. Bu web sitesinde IP gizliliği etkinleştirilmişse, IP adresiniz Google tarafından Metin düzenlemesi Teknik ayarlaması Denetim raporu https://www.bodyengymshop.nl/ 7 2 kapsamında istenecektir. Veri koruma ve güvenlik Avrupa Birliğine Üye Devletler veya Avrupa Ekonomik Alanının bir parçası olan diğer Üye Devletlerde önceden kısaltılmıştır. Yalnızca istisnai durumlarda, ABD’deki bir Google sunucusuna gönderilen tam IP adresi burada kısalır. Web sitesi sahibinin yararına, Google, web sitesini nasıl kullandığınızı takip etmek, web sitesi sahipleri için web sitesi etkinlikleri hakkında rapor hazırlamak ve web sitesi ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sunmak için bu bilgileri işler. Tarayıcınız tarafından Google Analytics’in bir parçası olarak gönderilen IP adresi, Google’daki diğer verilerle bağlantılı değil. Tarayıcınızda uygun ayarları seçerek çerezlerin kaydedilmesini önleyebilirsiniz. Bu durumda, bu web sitesinin tüm fonksiyonlarını sonuna kadar kullanamayacağınızı belirtmek isteriz. Ayrıca, çerez tarafından toplanan ve web sitesini kullanmanızla (IP adresiniz dahil) Google’a gönderilmesini, saklanmasını ve bu verilerin aşağıdaki linkte bulunan tarayıcı eklentisi tarafından Google tarafından işlenmesini önleyebilirsiniz. indirmek ve yüklemek için: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=tr


HotJar ve Yeni Kalıntı
Web sitemizin kullanımını haritalamak ve analiz etmek için, HotJar ve New Relic tarafından sunulan web analiz aracını HotJar ve New Relic kullanıyoruz. Diğer şeylerin yanı sıra, çerezler web sitemizin ne sıklıkta ziyaret edildiğini ve web sitemizin en çok hangi sayfalarının görüntülendiğini görmemizi sağlar. Toplanan bilgiler istatistik olarak işlenir ve web sitemizi optimize etmek için tarafımızca kullanılır. Toplanan bilgiler tarafımızdan sizi bir kişi olarak tanımlamak için kullanılmamaktadır.

Ödeme yöntemleri
Siparişinizi almak için iDEAL, PayPal, Kredi kartı, Bancontact, Banka havalesi, Sofort ve AfterPay (sonradan ödeme) gibi birçok ödeme yöntemi kullanabilirsiniz. AfterPay için, şirket AfterPay (dışarıdan), adınız ve adres verilerinizi içeren bir dizi unsur temelinde gerçekleşen bir kredibilite değerlendirmesi yapacak. Bu değerlendirmeyi geçtiğinizde, AfterPay'den onay alacağız, daha sonra sipariş çalışacağız. Ardından ilişkili faturanın ödemesinin iadesi daha sonra AfterPay tarafından gerçekleştirilir.

Verilerinizi denetleme ve düzeltme veya silme hakkı
Verilerinize erişim ve düzeltme veya silme hakkınız vardır. Bunun için iletişim sayfamızı ziyaret edin.
Bazen verilerinizi kaydetmemizin nedeni, siparişlerinizi iyi bir şekilde işleme koymak ve / veya sizi e-postayla (bülten) haberdar etmektir.

Bülten listesinden çıkmak
Bültenimize kayıt olurken, sağladığınız bilgileri size haber bültenini göndermek için kullanırız.
Kayıt olduktan sonra, bülten için istediğiniz zaman bülteninizin altındaki bir bağlantıyla veya webmaster@bodyengymshop.nl adresine e-posta göndererek abonelikten çıkabilirsiniz.

Kötüye kullanımı önlemek için, sizi yeterince tanımlamanızı isteyebiliriz.
Bir çerezle bağlantılı kişisel verilere erişmek söz konusu olduğunda, söz konusu çerezin bir kopyasını göndermelisiniz.
Bunu tarayıcınızın ayarlarında bulabilirsiniz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi?
Çerezler hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki web sitelerinde bulabilirsiniz:

Cookierecht.nl

Tüketici Derneği: “Çerezler nedir?başlıklı bir kılavuz yayınladı
Tüketici Derneği: “Çerezler ne içindir?başlıklı bir kılavuz yayınladı
Tüketici Derneği: “Çerezleri silbaşlıklı bir kılavuz yayınladı
Tüketici Derneği: “Çerezleri devre dışı bırakbaşlıklı bir kılavuz yayınladı
Çevrimiçi Seçenekleriniz: “Çevrimiçi davranışsal reklamcılık için bir rehberbaşlıklı bir kılavuz yayınladı

Değişiklikler
Bu gizlilik bildirimi, bu sitenin kullanımı ve yetenekleri için hazırlanmıştır. Bu siteye herhangi bir düzeltme ve / veya değişiklik bu gizlilik bildiriminde değişikliklere yol açabilir. Bu gizlilik bildirimini danışmanız tavsiye edilir.

Sorular ve geribildirim
Bu gizlilik politikasına uyup uymadığımızı düzenli olarak kontrol ederiz. Bu gizlilik politikası hakkında herhangi bir sorunuz varsa, iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz;

İletişim bilgileri ve sorumlu
Sorularınız veya daha fazla bilgi için aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Ayrıca tüm sorularınızı, isteklerinizi veya diğer gizlilik / verilerinizle ilgili sorunları privacy@bodyengymshop.nl adresine yönlendirebilirsiniz.


Bu ayrıca Kişisel Veri Koruma Yasası (Wbp) ve Genel Veri Koruma Yönetmeliği (AVG / GDPR) anlamındaki denetleyiciyi de içerir:

Karoser ve Spor Salonu
Terbregse Hakimi Rottekade 178
3055 XH Rotterdam, Hollanda
+ 31 (0) 10 - 818 34 36

Email: info@bodyengymshop.nl
Ticaret Odası numarası: 54121833
KDV numarası: NL134064872B01